Az iPhone le van tiltva. Csatlakozás az iTunes-hoz.

iPhone 7

Megjelenés: 2016. szeptember 16.

Rep: 25



Feladva: 2019.07.07



Valaki túl sokszor próbálta ki a PIN-kódot, és letiltotta az iPhone-t. Nincs semmiféle biztonsági másolatom a telefonomról. 6 évnyi adatom van ezen a telefonon, ezért mindenáron vissza kell állítanom az adatokat. Nincs megbízható számítógépem, de tudom a PIN-kódomat, és hozzáférhetek az iCloud-fiókomhoz.



Amit eddig kipróbáltam:

1. Csatlakoztassa az iPhone-t egy számítógéphez (normál mód):

Ez nem tesz semmit, a telefon csak rezeg, amikor normál módban csatlakoztatja. Az iTunes dózis érzékeli a telefont is.

akkumulátor moto x 2. gen

2. Az iPhone csatlakoztatása a számítógéphez (helyreállítási mód):

Ez adott némi reményt. Az iTunes észlelte, hogy a telefon helyreállítási módban van. Hogy valaha is megkaptam a 'Probléma van az iPhone' iPhone 'készülékkel, amely megköveteli annak frissítését vagy helyreállítását.' Ezért úgy döntöttem, hogy a telefon operációs rendszerét frissíteni kell 12.3.1-re. Tehát frissítem, és a telefon befejezi a frissítést, és normál módba megy. A telefon még mindig zárva van. Azt hittem, hogy a frissítés nem sikerült, ezért megpróbáltam újra. Nincs szerencse, ugyanaz a hiba.

Lehetséges megoldások ?

Most itt vagyok a 3UTools-szal, nem tudom, mit tegyek. Tehetek valamit DFU módban? Ez valóban triviális dolognak tűnik, és erre egyszerű megoldásra van szükség a gyári visszaállítás és az adatok törlése nélkül. Minden segítséget értékelünk.



Hajlandó vagyok mindent megtenni az adatok megőrzése érdekében. Nem bánom, hogy kinyitom a telefont, és esetleg csinálok valamit a hardverrel (azaz az akkumulátor visszaállítása, ha van ilyen). Megvan az iFixit eszköztár, és korábban már javítottam egy iPad-et, így ez nem jelenthet problémát.

Frissítés (3UTools Atempt):

Mit olvastam @ benjamen50 itt említette: Az iPhone le van tiltva, csatlakozzon az iTunes-hoz.

Pontosan ugyanazokat a lépéseket követtem, amelyeket ő említett. Megpróbáltam a 12.3.1-es verziójú firmware-t villogni a telefonra helyreállítási módból. Tehát a vaku befejezése után normál módba indult, és ugyanazt a képernyőt mutatta. Ez normális, vagy vissza kell térnie helyreállítási módba?

Hozzászólások:

@ benjamen50 Van valami segítség? Úgy tűnik, te vagy a szakértő itt

2019.07.07 által Akshay aradhya

@dollarakshay Sikerült levenni az adatait a telefonról?

2020.06.26 által Luigi

3 válasz

Kiválasztott megoldás

Rep: 99,1k

A zár nincs megkerülve, az akkumulátor kihúzása sajnos semmilyen különbséget nem okoz, úgy gondolom, hogy az időzítő információkat a Nand tárolja. Vagy megvárja, amíg az időzítő nullázódik, és lehetővé teszi, hogy beírja a jelszavát, vagy meg kell törölnie a telefont, és elveszíti adatait.

Hozzászólások:

Mit szólsz ehhez : Az iPhone le van tiltva, csatlakozzon az iTunes-hoz. ? Ben úgy gondolja, hogy van rá mód

2019.07.07 által Akshay aradhya

@dollarakshay Nem tudtam, hogy a 3UTools visszaállíthatja az időzítőt, de @ benjamen50 ismeri a munkáját. Mivel elmagyarázza a hogyanot, miért nem próbálta még meg?

2019.07.08 által arbaman

Frissítettem a bejegyzést. Ben szintén nagyon ellentmondó válaszokat adott maga. Még a 3Utools webhely is azt mondja, hogy nem lehet helyreállítani az adatokat egy letiltott iPhone-ról: https: //www.3u.com/tutorial/articles/180 ...

2019.07.08 által Akshay aradhya

@dollarakshay Könnyen lehet, hogy az Apple rájött a kihasználásra, amelyet biztonsági résnek tekinthet, és már javította is. Az Apple nagyon aggódik a biztonságért, és meglehetősen gyors a javítása, ami módosíthatja a tervezett biztonsági intézkedést. Azonban biztos vagyok benne, hogy Ben betér, és hozzáfűzi megjegyzéseit.

2019.07.08 által arbaman

Van egy lehetőség arra, hogy az iPhone le van tiltva, próbálkozzon újra egy óra múlva, amely frissítést kényszerít az iOS firmware tetejére. Ez azonban nem mindig sikerül, és ugyanazzal a letiltott képernyővel zárulhat, időzítő nélkül.

Vissza kell állítania a telefont a felhasználói adatok megőrzése (visszaállítás) nélkül, ha a frissítés törlése nélkül továbbra is azt mutatja.

Az iTunes vagy az ICloud korábbi biztonsági mentésein kívül más módon nem szerezhetünk róla információkat, ha már kipróbálta ezt a lehetőséget.

élesebb kép dx-2 részek

2019.07.08 által Ben

Rep: 1

Csatlakozás az iPhone számítógépre, amelyhez korábban USB-kábellel szinkronizált, és indítsa el iTunes . Válassza a „Sync” lehetőséget iTunes és kérés esetén adja meg a megfelelő jelszót kinyit az eszköz, ez biztonsági másolatot készít a iPhone a számítógéphez. Válassza a „Visszaállítás” lehetőséget a iPhone a legutóbbi biztonsági mentésből.

Győződjön meg róla, hogy a számítógép szinkronizálódik az iTunes programmal. Ha nem, akkor próbáljon kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal.

Üdvözlettel,

Lewis

Rep: 1

Varázsolja, hogy szinte szakértője vagy, és sajnálom, hogy ha nem akarja elveszíteni az adatait a telefonon, és meg akarja javítani a letiltott iPhone-t, akkor lehetetlen, hacsak nem rendelkezik a képernyőn megjelenő jelszóval a korlátozás után történő feloldásához az iPhone-on. Figyelembe nem véve az iPhone adatait, kényszerítheti az iPhone gyári alaphelyzetbe állítását a letiltott iPhone javítására, ez az utolsó ingyenes mód, vagy használhatja az eszközt a letiltott iPhone javításához, de elveszítheti az iPhone összes adatait.

Akshay aradhya